Feetje

  • Geboortedatum: 22 juni 2020 
  • In onze stal vanaf: 5 september 2020 / 23 januari 2021
  • Ras: Borstel calafornia zwart 
  • Kleur: Rood

Op 23 januari was je plots ineens ziek, zo ziek dat we niets meer voor je konden doen. We snappen er helemaal niets van, wat gaan we je missen!

Karakter:

Feetje is nog erg angstig en schuw en rent hard gillend weg als we bij de kooi komen. We hebben haar nu even gezellig binnen zitten zodat ze even goed aan ons kan wennen. 

Wauw, wat een bijzondere dame is onze feetje zeg! Ze is inmiddels gewend aan ons en begint echt een klein brutaaltje te worden. Ze weet precies wat ze wil en dat doet ze dan ook. Op schoot moet ze nog steeds wennen, ze vind het inmiddels wel heel fijn als je haar tussen de oogjes krabt, maar ze gaat nog niet heel relax liggen. 

Nou inmiddels is Fee helemaal aan ons gewend en super tam, als ik het hok verschoon vind ze het heerlijk om toch even het binnenhok in te rennen en spring zo op schoot en wacht daar tot je klaar bent. Ze komt ook altijd even een knuffel halen als je buiten komt. Z'n lieverd!

Het verhaal van Feetje:

Feetje hebben we opgehaald in Bergen op Zoom bij een fokker, we moesten voor haar een eind rijden maar we zijn heel erg blij dat we nu eindelijk ook een mooie borstel california hebben in onze stal.