Olaf

  • Geboortedatum: 21 juni 2020
  • Ras: Sheltie 
  • Kleur: creme, california zwart
  • Achtergrond:  Hier geboren
  • Fok geschikt: november

 

Het verhaal van Olaf

Tja het verhaal van Olaf is echt wel bijzonder, al dagen lief mama Charlie mopperend door het hok, met een extra gewicht van bijna 650gr was ze er behoorlijk klaar mee. Omdat we zagen dat ze het zaterdag 20 juni echt heel zwaar had en ze onrustig was besloten we in de huiskamer te slapen en haar kooi naast de bank te zetten. Om 3 uur schok ik wakker van een enorm harde piep en zag direct dat Charlie was begonnen met bevallen, een kleine witte was al geboren. Snel heb ik Charlotte op de bank naast me wakker gemaakt en samen waren we in het donker van de nacht getuige van de geboorte van de andere 4 baby,s waaronder kleine Olaf.  Na de geboorte kregen alle mensen op de wachtlijst een mail waarin ze konden aangeven welk caviaatje ze graag wilde hebben. Olaf was verkocht en betaald maar helaas kwam zijn nieuwe baasje niet om hem op te halen, toen hebben we besloten dat hij lekker bij ons mocht blijven wonen.

Karakter

Olaf is een rustig klein beertje die nu nog heel erg de kat uit de boom kijkt, hij wordt nog een beetje ondergesneeuwd door de drukte van 12 broertjes en zusjes en blijft steeds dicht bij mama. Hij vind het prima om op schoot te zitten en kan nu al genieten als je hem heel rustig aait. 

Inmiddels is Olaf echt een fantastisch lief beertje die helemaal niet meer bang is, hij gilt als hij eten wil en komt het liefst zelf het hok uit om het te halen. Olaf mag hier lekker blijven en krijgt als hij wat ouder is straks een mooi shelti meisje om baby's mee te gaan maken.