Naam: Loek

Geboortedatum: 1 maart 2018

Ras: Sheltie

Kleuren: buff 

Achtergrond: Cavia opvang

Sterfdatum: 18 september 2018

 

Karakter:

Loek is een heel lief mannetje, eentje die graag knuffelt en vooral het haren kammen heerlijk vind. Hij is ook in de groep heel lief, hij past goed bij zowel de mannen als de dames. Loek heeft echt prachtige lange haren.

 

Het verhaal van Loek:

We gingen naar de opvang om een caafje op te halen, deze bleek echter zo angstig dat we toch besloten deze niet mee te nemen. Toevallig had ze ook super kleine loek nog zitten. Echt nog piep klein en zo lief. We waren direct verkocht en hebben hem direct meegenomen. Thuis bleek hij nog niet goed te eten en hebben we hem nog even een weekje bij gevoerd met dwangvoer. Doordat Loek nog zo klein was vond hij het heerlijk om bij je op school te liggen, hij ging echt onderuit liggen met zijn pootjes naar achter gestrekt. Helemaal ontspannen. 

 

Overlijden: We vonden Loek dood in zijn kooi, waaraan hij is gestorven weten we niet maar we vermoeden eenzaamheid. Loek kon niet meer samen met Max omdat zij enorm met elkaar vochten en daarom zaten zij wel samen maar met een hekje ertussen. We vonden Loek tegen het hekje aan, aan de andere kant zat Max ook tegen het hekje. Ze konden elkaar zien en horen maar waarschijnlijk was dit niet genoeg voor Loek. 

 

 

Loek net 4 weekjes oud, nog zo klein.