Baby's uit 2021


Het A-Nestje  (Abby & olaf) 

Op 9 maart 2021 werd het eerste nestje van 2021 geboren, 3 prachtige beren en 1 zeugje, allemaal crème net als papa Olaf. Mama Abby deed het fantastisch en zorgt heel goed voor haar baby's.

Zoals we nu kunnen zien zullen 3 van deze ukkies een prachtige california uitmonstering krijgen.

Abel

Aron

Aayke

amy


Het B-Nestje (Aukje & Bram)

Op 18 maart 2021 werd het nestje van Aukje geboren, zij kreeg 3 prachtige zeugjes en 1 mooie beer. We denken dat het nestje te vroeg geboren is omdat de ukkies allemaal tussen de 54 en 69 gram zitten. Gelukkig doet Aukje het heel goed als mama en zorgt ze voor alle ukkies heel goed. Belle, Bobbie en Babette hebben de prachtige rode kleur van mama, en Bloom heeft de kleur van papa. 

Omdat Aukje overkleurt weten we zeker dat alle 4 deze ukkies een prachtige california uitmonstering zullen krijgen.

Bloom

Belle

Bobbie

Babette


Het C-Nestje (Bibi & Joep)

Op 3 april zagen we dat Bibi het zwaar had en hadden we al snel door dat de bevalling niet lang meer op zich zou laten wachten. We hebben haar lekker binnen gezet en inderdaad de volgende ochtend op 4 april 2021 keken deze prachtige snoepies ons aan. 2 US Teddy's zwart/creme en een magpie gladhaar. 

CAS

Chloë

Cookie


Het D-nestje (Klaasje & coco) 

Op 4 mei zagen we dat Klaasje al flinke weeën had, omdat ze zo onrustig was ben ik bij haar gebleven en dat bleek een lange nacht te worden. Pas de volgende ochtend op 5 mei 2021 werd om 10.50 de eerste baby geboren en een half uurtje later hadden we 3 kleine ukkies. We hebben 2 kleine dametjes en 1 klein ventje. 3 verschillende kleurtjes, creme, donker creme en rood.

Daisy-dot

Doortje

Dani


Het E-Nestje (Charlie & Joep)

Op 27 juni om half 5 s'nachts werden we wakker van een harde piep, het eerste ukkie werd toen geboren. Al snel volgen er nog 4 ukkies. Helaas was er 1 heel erg zwak en werd er 1 dood geboren. Dit waren beide beertjes. Gelukkig doen de zeugjes uit dit nestje het heel erg goed.

Elise

Eefje

Emmy


Het F-nestje (Bram & Emma)

Op 3 oktober beviel onze emma van 2 grote boys. Helaas was de bevalling voor 1 van haar mannen te zwaar en werd deze dood geboren. De andere man deed het gelukkig heel goed. Onze baby Fion is al een echte peuter, zo'n grote kerel.

 

Fion


Het G-nestje (Cody&Feline)

Op 28 oktober beviel onze Feline van ons allereerste Teddy nestje, Feline deed het fantastisch en kreeg 2 zonen en 2 dochters.  Feline zorgt fantastisch voor haar 4 ukkies.

 

Guus

Gijs

Gaya

GAbbey


Het h-nestje (Babs en Dani)

Op 17 december werd onze Babs moeder van 3 prachtige dochters. De bevalling was behoorlijk pittig en nummer 2 en 3 kreeg ze er moeilijk uit. Gelukkig waren we erbij en kon ik haar helpen. Babs deed het gelijk super goed en maakte de ukkies direct helemaal schoon. 

Holly

Heidi

Haily