Onze cavia's

Wij fokken met de california cavia in de kleuren wit, crème, buff en rood. Wij hebben op dit moment 9 hele mooie dames en heren met een mooie zwarte neus. Daarnaast hebben wij nog onze mooie Maddy en Bo als éénkleur omdat we hopen dat het ons lukt hun mooie kleur te fokken met california uitmonstering. En dan hebben we nog onze Emma, Emma is onze vreemde eend in de bijt, zij is het vriendinnetje van mijn dochter en leeft heerlijk in ons pensioenen hok. 

 

Onze pensioen dames

Charlie

Charlie is een mooie crème gladhaar california zwart dame, ze is hier geboren op 20 mei 2019 samen met haar zusje mollie. Haar moeder is Juultje. Charlie heeft inmiddels 3 prachtige nestjes gehad en is lekker met pensioen.

Klik op de foto voor meer informatie

Koosje

Koosje hebben wij opgehaald uit de dierenopvang. Zij mag hier lekker samen met onze bram van haar pensioen gaan genieten. 


Onze Prachtige fok dames

Op dit moment hebben wij nog maar weinig goede fok dames,, er is momenteel moeilijk aan nieuwe dames te komen... Wij verwachten dat 2023 wat minder nestjes zal geven dan vorige jaren.

Babs

Kleine Babs, geboren op 18 maart 2021 uit het nestje van Aukje en Bram. Babs, geboren als Babette woog bij haar geboorte maar 53 gram. Echt een mini cavia. We hebben haar met bijvoeding wat extra ondersteund waardoor ze enorm tam is geworden.

Klik op de foto voor meer informatie

 

Mila

Kleine Mila, geboren op 9 mei 2022. Ze is inmiddels zwanger van haar eerste nestje. Wij wachten in spanning wat zij ons gaat brengen.

Macy-Jo

Onze Macy-Jo is net bij ons gekomen (maart 2023) en we laten haar nu even lekker rustig bijkomen van de verhuizing. Macy-Jo zal hier zodra ze weer mag samen gaan met een beer om de crème lijn uit te breiden..

Maddy

Kleine Maddy, geboren op 15 mei 2021 is een prachtige diep rode gladhaar zeugje. Inmiddels heeft zij haar eerste nestje gehad en heeft zij ons een prachtige zoon Nemo gegeven.

Klik op haar foto voor meer informatie

Liv

Kleine Liv, geboren op 13 mei 2022. Weer een prachtige witte dame met een prachtige zwarte neus die al helemaal over haar rug heen trekt. Zij zit momenteel met Levi en we verwachten echt prachtige baby's van dit koppeltje.

Odina

Onze Odina is de dochter van Babs, zij is geboren op 31 december 2022. Een prachtig meisje die inmiddels enorm op haar moeder en oma lijkt. Daarnaast is het echt een enorme lieverd en een echte knuffel.

Teddy

Blossem

Emma

Lana is een US Teddy zeugje in de kleur rood. Zij is in mrt 23 bij ons komen wonen en mag nog even wennen aan onze groep. Zij heeft al een nestje gehad en moet nog even wachten voor zij weer een nestje mag..

Binnenkort halen we ons kleine meisje op, een prachtig rood US teddy zeugje. Zodra ze er is zullen we ook van haar foto's maken en op de site plaatsen.

Emma is een gladhaar cavia. Zij is hier bij ons geboren op 7 oktober 2018 in het nestje van Saartje. Emma was een ukkie, maar is inmiddels echt een grote meid. Inmiddels heeft Emma 2 nestjes gehad.

Klik op de foto voor meer informatie


Onze pensioen beren 

Bo

Op 29 december 2021 werd onze mooie Bo geboren, Bo was een kleine verrassing met zijn lichte crème kleur in een nestje vol met donkere crème broertjes en zusjes. Op de foto lastig te zien maar zijn kleur is een beetje als koffiemelk, heel licht crème. Prachtig dus!

Bram

Onze mooie Bram, terug van weggeweest. Bram was verhuist naar een nieuw huisje maar helaas klikte het daar niet met zijn nieuwe vriendje. Omdat in de tussentijd onze castraat Sjors was overleden zal Bram binnenkort een knipje krijgen en daarna lekker in het pensioenen hok gaan wonen. 


Onze mooie fokberen

Levi

Onze nieuwe man in de stal, Levi. Hij is geboren op 19 januari 2022. Hij neemt de rol van Dani over als creme beer voor onze vrouwen. Levi heeft zichzelf al goed bewezen met prachtige nestjes.

Nemo

Op 11 november 2022 werd dat eindelijk het langverwachte nestje geboren. Mama Maddy is de enige echte donkerrode in onze stal. Wij hoopte enorm dat zij een zoon zou krijgen met de california neus van zijn papa. En dit is gewoon gelukt. Nemo is precies zoals we hadden gehoopt.