Onze cavia's

Wij fokken met de california cavia in de kleuren wit, crème, buff en rood. Wij hebben op dit moment 9 hele mooie dames en heren met een mooie zwarte neus. Daarnaast hebben wij nog onze mooie Maddy en Bo als éénkleur omdat we hopen dat het ons lukt hun mooie kleur te fokken met california uitmonstering. En dan hebben we nog onze Emma, Emma is onze vreemde eend in de bijt, zij is het vriendinnetje van mijn dochter en leeft heerlijk in ons pensioenen hok. 

 

Onze pensioen dames

Charlie

Charlie is een mooie crème gladhaar california zwart dame, ze is hier geboren op 20 mei 2019 samen met haar zusje mollie. Haar moeder is Juultje. Charlie heeft inmiddels 3 prachtige nestjes gehad en is lekker met pensioen.

 

Emma

Emma is een gladhaar cavia. Zij is hier bij ons geboren op 7 oktober 2018 in het nestje van Saartje. Emma was een ukkie, maar is inmiddels echt een grote meid. Inmiddels heeft Emma 2 nestjes gehad en is zij lekker met pensioen.

 

Phileine

Onze heerlijke borstel, pleegdochter van Mila. Phileine geboren op 10 april 2023 zit voorlopig in het pensioenen hok bij de dames omdat we voor haar geen borstelbeer beschikbaar hebben, Phileine is echt de ondeugd van het stel, wat een kleine donder zeg!

Teddy

Teddy is een US Teddy zeugje in de kleur rood. Zij is in mrt 23 bij ons komen wonen en mag nog even wennen aan onze groep. Zij heeft al twee nestjes gehad. Helaas ging haar gezondheid achteruit tijdens en na haar zwangerschap, zij gaat lekker in ons penioenenhok wonen.


Onze prachtige rode dames

Babs

Kleine Babs, geboren op 18 maart 2021 uit het nestje van Aukje en Bram. Babs, geboren als Babette woog bij haar geboorte maar 53 gram. Echt een mini cavia. We hebben haar met bijvoeding wat extra ondersteund waardoor ze enorm tam is geworden.

Babs heeft inmiddels al 2 nestjes gehad.

Maddy

Kleine Maddy, geboren op 15 mei 2021 is een prachtige diep rode gladhaar zeugje. Inmiddels heeft zij twee nestjes gehad en heeft zij ons een prachtige zoon Nemo en een prachtige dochter Tess gegeven.

Odina

Onze Odina is de dochter van Babs, zij is geboren op 31 december 2022. Een prachtig meisje die inmiddels enorm op haar moeder en oma lijkt. Momenteel verwacht Odina haar eerste nestje.

Tess

Onze mooie Tess geboren op 24 augustus 2023 en duidelijk een dochter van Maddy. Een prachtig dieprood meisje die straks het plekje van mama kan innemen. Tess is dikke vriendinnen met kleine Violet, dus die mogen voorlopig samen even groeien.

Onze prachtige witte dames

Liv

Kleine Liv, geboren op 13 mei 2022. Weer een prachtige witte dame met een prachtige zwarte neus die al helemaal over haar rug heen trekt. Zij heeft haar eerste nestje gehad en gaf ons haar prachtige zoon Blue-Rio en dochter Roxy

Roxy

Onze kleine Roxy, geboren uit het nestje van Liv en Levi op 5 juni. 2023. Zij zal sa,men met haar mama en broertje de witte lijn verder gaan uitzetten.


Onze prachtige buff dame

Violet

Onze lieve kleine Violet, geboren op 19 september 2023 en dochter van Nemo en Odina. Een verrassing dat uit dit koppel z'n mooi Buff meisje kwam dus die willen we graag hier in onze hok groot laten worden. 

Onze prachtige crème dames

Mila

Kleine Mila, geboren op 9 mei 2022. Zij beviel helaas van 1 overleden dochter. Omdat zij graag wilde moederen hebben we pleegdochters Polly en Phileine opgehaald en heeft Mila nog even lekker gemoederd over deze 2 dames. 

Joukje

Joukje is een klein meisje die bij ons is komen wonen uit een andere stal. Zo hadden wij weer wat nieuw bloed om straks de wit en crème lijn uit te gaan zetten.

Maya

Maya is een prachtige licht crème choco meisje, samen met haar dochter Ivy is zij hierheen verhuist vanuit Belgie.


Onze mooie beren

Levi

Onze nieuwe man in de stal, Levi. Hij is geboren op 19 januari 2022. Hij neemt de rol van Dani over als creme beer voor onze vrouwen. Levi heeft zichzelf al goed bewezen met prachtige nestjes.

Nemo

Op 11 november 2022 werd dat eindelijk het langverwachte nestje geboren. Mama Maddy is de enige echte donkerrode in onze stal. Wij hoopte enorm dat zij een zoon zou krijgen met de california neus van zijn papa. En dit is gewoon gelukt. Nemo is precies zoals we hadden gehoopt.

Blue-Rio

Op 5 juni 2023 werd onze Blue geboren, Blue heette bij geboorte Rio, maar kreeg van onze en blauwe stip in zijn oor. Hierdoor noemde we hem steeds blue ipv Rio. Omdat hij hier blijft wonen en we met hem de witte lijn verder willen uitzetten hebben we hem nu gewoon Blue genoemd.