Onze herplaatsers

Soms vangen wij cavia's op die niet langer bij hun baasje kunnen blijven en onze eigen pensioen zeugjes en beren verhuizen af en toe ook. Meestal naar huisjes waar een cavia alleen is komen te zitten en ze een cavia "op leeftijd" erbij willen zetten. We koppelen vaak hier zodat we zeker weten dat het goed gaat. 


Onderstaande cavia's hebben een nieuw huisje gekregen. 

Juutlje, onze prachtige wit choco dametje. Na 2 nestjes met echt prachtige baby's mocht zij heerlijk van haar pensioen gaan genieten in een nieuw huisje met een lief vriendinnetje.

Max, onze koning, wat was en ben je toch een ongeloofelijke knappe kerel. Hier had je te veel verwantschap en in Belgie wilde ze jou zo graag een goed huisje bieden.

Mollie, dochter van Max en Juultje. Kreeg hier 4 prachtige baby's. Omdat zij de lange haren van papa Max doorgaf en wij stopte met de lange haren hebben wij haar laten verhuizen naar een goed nieuw huisje.

Cato, kleine cato wat was je bang. Je durfde in de groep met pittige dames nauwelijks bij de voerbak te komen. We zijn daarom voor jou op zoek gegaan naar een huisje waar het beter voor jouw was. 

Izzy, hier geboren als dochter van Max en Nina. Een enorme verrassing dat we ineens agouti kregen. Helaas was ook jij niet op je plaats in de grote groep. Je paste gewoon meer bij maar 1 vriendinnetje, gelukkig hebben we die voor jou gevonden.

Daantje, Onze eerste Teddy! Wat een heerlijke knuffelkont was jij. Door te veel verwantschap moest je helaas verhuizen maar iedereen wilde jou hebben knappe vent, iedereen was direct verliefd op jou knappe koppie

Fleurtje, dochter van Saartje en Max. Een pittige dame die in de groep de strijd wel aandurfde te gaan met de baas in het hok, je eigen moeder. Toen je zusje alleen kwam te zitten bij haar baasje hebben we jou laten verhuizen zodat zij niet langer alleen zou zijn.

Guusje, wat was je bang en ongelukkig in het grote hok. We zagen echt aan je dat je niet gelukkig was. Gelukkig vonden we voor jou ook een goed huisje met 2 vriendinnetjes wat een stuk beter voor jouw bleek.

Nina, Alsof je altijd bloosde met je mooie goude plekken bij je wangen. Je zat hier na een prachtig nestje waarbij je onze Sjors kreeg lekker in het pensioen hok. Maar toen kwam er een bericht van iemand die met spoed een nieuw vriendinnetje nodig had en jij bleek te juiste keuze te zijn.

Nala, geboren als dochter van Mollie en Daantje. Een cadeautje omdat jij en je broertjes en zusjes allemaal lange haren hadden die jullie hebben doorgekregen van opa Max. Omdat wij stopte met de lange haren ben ook jij verhuist naar een nieuw huisje waar een klein vriendinnetje op jou wachtte.

Klaasje, prachtige klaas, je hebt hier een prachtnestje gekregen, je eigen K3. Omdat je bevalling heel heftig was hebben we jou laten verhuizen samen met je dochter naar jou maatje Coco. Jullie waren zo blij samen dat we jullie gelukkig weer samen konden zetten.

Madelief, Mijn eerste agouti borstel meisje. Een pittige dame met behoorlijk een eigen mening. Helaas lukte het niet om voor jou een geschikt vriendje te vinden en hebben we jou laten verhuizen naar een prachtige beer.

Abby, Wat ben je een plaatje Abby! Je kreeg hier 4 prachtige kids en daarna mocht je bij ons met pensioen. Toen iemand op zoek was naar een zeugje zo mooi als jij hebben we jou naar een nieuw huisje laten gaan.

Olaf, wat ben je toch mooi. Geboren op 22 juni 2020 uit het nestje van Charlie en een kopie van zijn opa Max. Een prachtige crème california zwart sheltie. Olaf is verhuist naar een vriendinnetje nadat hij hier vele mooie baby's had gekregen.

Bibi, hoog zwanger en graad mager kwam je bij ons. Het enige wat je wilde was brood eten. Na een aantal weken veranderde je van een bange cavia in een echte knuffel. Je bent verhuist omdat je je plekje in de meiden groep niet kon vinden. 

Joep, We hadden hem eigenlijk Max moeten noemen, maar die hadden we al gehad dus toen werd het Joep. Joep is net een kleine race auto, als een kip zonder kop rent hij door het hok en echt snel. Je had echt meer rui,te nodig, dus we hebben je lekker laten verhuizen naar een plek waar je dit kon krijgen.

Onze 3 prachtige US Teddy's Feline, Fenna en Cody zijn verhuist naar een ander baasje omdat wij stoppen met de US Teddy. Wij gaan ons alleen nog richten op de california cavia.