Op 7 oktober bevielen Saartje en Nina direct achter elkaar. 

Wauw, we hebben er 9 kleintjes bij. Wat was het weer bijzonder. Nina was al bevallen en helaas had 1 van de 5 baby's het niet gered. Samen met Saartje was ze de baby's aan het schoonmaken en terwijl wij er bij stonden beviel ook Saartje van 5 baby's. Ik moest haar wel helpen want ze kwamen super snel achter elkaar aan. Ze dames zorgen volledig samen voor alle baby's en ze drinken allemaal bij beide moeders. Helaas zit er ook 1 heel zwak mannetje bij, hij heeft een klompvoetje en het is de vraag of hij het zal redden. Lees het hele verhaal van de zwangerschap en bevalling op Zwangerschaps dagboek

 

8 oktober

Alle 9 de ukkies hebben hun eerste nacht goed doorstaan, ze huppelen inmiddels vrolijk door het hok en sommige knabbelen al aan de witlof. We hebben ze inmiddels allemaal een kleurtje in het oor gegeven zodat we ze goed uit elkaar kunnen houden. Onze kleine man met het klompvoetje, Sjors gedoopt doet het ook bovenverwachting goed, hij had een moeilijke start maar krabbelt met wat ondersteuning van kunstmelk aardig op. Zijn pootje is nu dicht gegroeid en hij oefent al aardig met het lopen op 3 pootjes. 

Inmiddels zijn er al een aantal babies gereserveerd door hun nieuwe baasjes, zo gaat ons witje naar Lisa en gaan aqua en bruin naar 2 jongens die niet kunnen wachten tot ze met ze mee mogen. Sjors, Emma (glitter), Bella (roze) en Izzy (paars) blijven bij ons wonen. Alleen de mannetjes rood en geel zijn nog beschikbaar. 

20 oktober

De ukkies worden groot, het gaat zo ongelofelijk snel. Onze Sjors doet het fantastisch, zijn stompje is er zoals verwacht afgevallen en het stompje wat hij nu overheeft is bijna dicht. We verbinden nu zijn pootje nog steeds om infectie te voorkomen. Hij blijft qua gewicht wat achter op de andere maar doet het voor de rest super goed. Hij huppelt vrolijk op 3 pootjes door het hok. 

 

Inmiddels hebben alle baby's een huisje gevonden. De 3  meiden (Izzy, Emma en Bella blijven hier samen met hun broertje Sjors.