DAgboek zwangerschap Babs

Op 2 oktober hebben we Babs bij Dani gezet, zij had het hier echt moeilijk mee en leek echt ongelukkig. We hebben toen besloten om ze na 2 weken weer uit elkaar te halen omdat ze echt niet happy was. Nu blijkt dat Dani niet meer tijd nodig heeft gehad, Babs is hartstikke zwanger!!

17 december

Hoera, op 17 december kreeg onze Babs 3 prachtige dochters. De bevalling koste haar behoorlijk wat moeite en we hebben haar moeten helpen om ze er uit te krijgen. Dit nestje is het allereerste nestje wat hier geboren wordt uit 2 eigen ukkies. Hierdoor hebben we echt de hele lijn volledig in beeld. Opa Bram heeft een heel klein wit plukje op zijn kopje, dit heeft Holly dus duidelijk van opa gekregen.

12 december

Wow, al 444 gram zwaarder geworden, ze is ook echt wel goed rond. De baby's gaan ook echt hard te keer in haar buik. We voelen een klein beetje ontsluiting, maar nog niet zoveel dat we de ukkies nu al verwachten. Maar Babs stelt ons elke keer weer voor verrassingen dus we kijken toch elke keer met spanning als we beneden komen. Vanaf de 15de zet ik de camera erop. Hopelijk kunnen ze bij de bevalling en mogen we het weer meemaken. 


7 december

Babs gaat in gewicht heel hard omhoog en we voelen de baby's al goed bewegen.In theorie zou ze kunnen bevallen vanaf 10 december, maar  gekeken naar haar vorm, de beweging van de baby's en het feit dat er nog geen ontsluiting is denk ik dat ze nog 10 tot 14 dagen moet. We komen uit op ongeveer 18-22 december. Het wordt spannend, haar moeder beviel altijd heel vroeg al, dus wie weet wanneer ze ons zal verrassen.


5 december

Wow, tot nu toe zagen we niets aan Babs, ook haar gewicht deed nog niet heel veel maar vandaag ineens boem 201 gram zwaarder en heel duidelijk een zwangere buik. Het is die Dani gewoon gelukt om toch raar te schieten.... We gaan nog even goed onderzoeken hoe ver ze nu is en wanneer we de ukkies kunnen verwachten.


16 oktober 

Het ging even wat beter maar we zien dat Babs nu echt niet happy is bij Dani. Omdat het welzijn altijd voor gaat hebben we ze weer uit elkaar gehaald en is Babs weer terug gegaan naar het dameshok. Ze bleek dit heel erg fijn te vinden want ze popcornt al heel de tijd door het hok. We wachten nog een aantal maanden en proberen het dan later nog een keertje. Omdat ze maar 13 dagen samen hebben gezeten en we niet hebben gezien dat Babs bronsig was verwachten we niet dat ze zwanger is. We houden haar uiteraard wel even in de gaten mocht het toch gelukt zijn. 


6 oktober

We houden Babs in de gaten omdat we het idee hebben dat ze het moeilijk vind bij Dani. Ze lijkt de dames in de groep echt te missen. Mochten we het idee hebben dat het echt niet goed gaat met haar dan halen we ze uit elkaar. 

 


2 oktober

Vandaag hebben we Babs bij Dani gezet, Dani ging gelijk als een echte man achter haar aan en was heel blij met weer een dame in zijn hok.