DAgboek zwangerschap Emma

Op 27 juni 2021 hebben we onze prachtige dame Emma bij Bram gezet. Omdat Bram een Siam is hopen we dat hij zijn prachtige california neus doorgeeft aan een mini kopietje van Emma. Een 2 kleurige california is nog niet gelukt in onze caviastal dus het wordt weer even spannend.


3 oktober

Hoera, Emma is bevallen!

Emma heeft 2 prachtige jongens gekregen, helaas was er 1 al dood bij de geboorte maar doet de andere het heel erg goed. Omdat dit het F-nestje is zal hij de geboortenaam Fion krijgen. 


21 september

Emma blijft qau gewicht redelijk gelijk, ze komt niet enorm veel aan, we verwachten dat het een klein nestje zal zijn. Gezien haar gewicht, gedrag en ontsluiting denk ik dat het rond 4 oktober zover zal zijn.


15 september

Inmiddels zien we bij Emma dat haar vorm helemaal veranderd, aan de zijkant dijt ze ineens uit en af en toe lijkt er een baby dwars in haar buik te liggen en bewegen goed voelbaar. Haar gewicht schommelt nog heen en weer maar ze zit ruim boven de 200 gram erbij. Het zal een verrassing worden wanneer ze gaat bevallen, omdat we niet weten hoever ze is wordt het moeilijk om dat in te schatten. 

Zaterdag verhuizen we haar naar binnen, kunnen we haar goed in de gaten houden de komende tijd en gaan we proberen te voorspellen wanneer de baby's gaan komen. 

*Voorspelling vandaag: bevalling rond 2 oktober, 3 baby's.


4 september

Hoera we krijgen weer baby's!!

Emma is inmiddels al 215 gram aangekomen dus ik ga er vanuit dat zij zwanger is. Het is nog even gokken hoelang ze nog moet maar ik verwacht dat ze nog een week of 3 moet nu.


23 juli

Inmiddels zit ons koppeltje al bijna een maandje samen en begint Emma langzaam aan te komen. We zijn nog niet overtuigt van een zwangerschap dus we wachten nog even tot we echt met zekerheid kunnen zeggen dat ze zwanger is. 


27 juni

Bram was erg blij dat hij weer een vriendinnetje kreeg. Gelukkig lijkt Emma het ook wel gezellig te vinden.