Dagboek Charlie en Klaasje

  • Samen vanaf 19 februari 2021
  • Bevalling vanaf: 4 mei 2021
  • status: Zwanger
  • Samen vanaf 10 april 2021
  • Bevalling vanaf: 18 juni  2021
  • Status: net samen

15-7

Kleine meisjes worden groot, ze houden vooral heel erg veel van rennen, dus we zetten af en toe de tunnels zo neer dat het een doolhof wordt. Als we dan ook nog snoepjes verstoppen is het helemaal een feestje.

27-6

HOERA, eindelijk baby's !!

Vannacht om half 5 maakte Charlie mij weer wakker met een hele harde piep (we sliepen beneden) De eerste werd al snel geboren, een klein wit meisje. Daarna kwam snel nummer 2 een heel licht crème beertje, helaas was hij heel zwak en ondanks alle hulp van Lot heeft hij het niet gered. Daarna werd er weer een beertje geboren, helaas kwam deze dood ter wereld. Gelukkig kwamen er daarna nog 2 mooie meisjes. Nog 1 witte en 1 donker crème. 

Omdat dit het 5de nestje is noemen we deze mooie meiden Eefje, Elise en Emmy 

Stiefzusje Maddy zorgt lekker mee met de baby's


11-6

OMG, die Charlie gaat echt bizar snel in gewicht omhoog, inmiddels zit ze op 465gram erbij en is ze echt al topzwaar. Ondanks dat vind ze het vooral heerlijk om buiten in de tuin op avontuur te gaan, even lekker de pootjes strekken en languit in de zon liggen gras eten. 


4-6

Wow, die Charlie gaat als een raket, al 345 gram zwaarder en nog geen felle beweging te voelen. Ik vermoed echt dat ze nog wel 2 a 3 weken moet dus dit betekend dat zij echt weer veel aan gaat komen. Het vorige nestje kwam zij uit op 634 gram erbij en kreeg zij 5 baby's. Inmiddels hebben we haar lekker in de bevalbak gezet, ze zat met Aukje maar Charlie gaf bijzonder goed aan dat ze geen gezelschap wilde dus zit ze nu lekker alleen. We zagen wel direct toen ze binnen zat dat ze last had van een blaasontsteking, gelukkig met medicatie was dit snel opgelost. 


27-5 

Charlie gaat nu echt uitdijen, je ziet echt 2 flinke bolletjes aan de zijkant en ze is inmiddels 215 gram zwaarder. Gezien haar vorige zwangerschap vermoed ik dat ze nu rond dag 40 zit. Ze moet dus nog een kleine 4 weekjes, en daarmee verwachten we de baby's nu eind juni. Word super spannend weer! Omdat Charlie en Joep veel wit in hun lijnen hebben zitten hopen we stiekem dat zij ons weer 4 zonen en 1 witte dochter geeft. De 4 beren gaan in 2 tweetalen dan naar vrienden en de witte dame zou hier de witte lijn weer verder kunnen gaan zetten


10-5

Hoera, we kunnen bij Charlie ook een zwangerschap vaststellen, inmiddels is ze 135 gram aangekomen en zie je ook al echt de bolletjes. Charlie is van zichzelf al groot en kwam bij haar vorige zwangerschap echt heel veel aan, dus we verwachten dat ze wel weer 500 a 600 gram bij zal komen. In haar vorige nestje had Charlie 5 baby's, 4 zonen en 1 dochter... we zijn nu al benieuwd waar zij ons nu mee zal verrassen.

Omdat Charlie en Joep in hun lijnen wit hebben hopen we enorm op een wit california dametje. Ook hopen we stiekem wel op een creme cali US Teddy dametje wat ook zou kunnen omdat Joep tdd is. En omdat Charlie in haar vorige nest allemaal shelties kreeg wat ze doorgaf van opa, wordt het weer spannend!


5 mei

Hoera, na een lange nacht (zowel voor Klaasje als voor mij) zijn er 3 super mooie ukkies geboren. Klaasje had behoorlijke weeën maar het leek niet echt door te zetten. Vanmorgen zagen we dat de weeën echt heftig werden en al snel werd de eerste geboren. Het duurde na de eerste te lang voor de 2de kwam en het bleek dat Klaasje de 2de er niet uit kreeg. Gelukkig kon ik haar helpen en mocht ik van haar de 2de en de 3de  met de weeën mee uittrekken. Klaasje doet het fantastisch als mama, op dit moment houd Aukje alles in de gaten maar bemoeid zich er nog niet mee. Wat een fantastische ervaring om mee te maken. 


4 mei

Klaasje heeft flinke weeën, en is heel onrustig. We blijven lekker bij haar en hopelijk kunnen we bij de bevalling zijn. 


21 april

Vandaag hebben we klaasje in de bevalbak gezet, ze is behoorlijk aangekomen, al ruim 300 gram. Haar uitgerekende datum is 4 mei maar omdat het haar eerste nestje is verwachten we dat ze misschien eerder bevalt. 


10 april

Vandaag hebben wij een nieuw koppel samen gezet, Charlie en Joep gaan hopelijk ook voor mooie baby's zorgen. We hopen enorm op kleine US Teddy's met cali neusje. Joep heeft in het nestje van Bibi zijn US Teddy van vader doorgegeven, dus hopelijk doet hij dit nu weer !


4 april

Hoera, we hebben wij Klaasje een zwangerschap vastgesteld, zij is inmiddels ruim 200 gram zwaarder en we voelen echt dat ze zwanger is. Klaasje mag nog tot 23 april bij Coco blijven, daarna zullen we haar verplaatsen naar de bevalbak. We verwachten haar baby's op 4 mei. 


18 maart

We gemoeden dat Klaasje zwanger is, zij zit nu 4 weken bij Coco en zij hebben behoorlijk wat plezier gehad. Naar aanleiding van haar gewicht kunnen we nog niet zeggen dat ze zwanger is maar we verwachten wel dat dit zo zal zijn. Als zij inmiddels zwanger is verwachten wij haar baby's rond 4 mei.