Zwangerschap Mollie 

Mollie

Daantje


Wil je alle baby's zien en hoe ze geworden zijn, kijk dan hier

4-10

De ukkies zijn alweer groot, de mannen verlaten vandaag het nestje. Maar goed ook want Mollie is wel klaar met de baby's. De mannen rennen maar achter haar aan en daar is ze duidelijk niet van gediend. Vooral Witje moet het soms echt ontgelden, ze geeft hem echt een knauw. 

12-9

Ze zijn zo leuk, allemaal een eigen karakter en zo heerlijk nieuwsgierig. We hebben met veel moeite de kist-foto weer kunnen maken.  

10-9

De baby's doen het fantastisch, ze rennen al lekker door het hok en eten al lekker van al het lekkers mee. Mama Mollie doet het ook heel goed, ze laat ze lekker drinken en is de hele dag bezig met wassen. Het is heerlijk om de kleintjes weer zo lekker rond te zien rennen... 

8-9

Hoera Mollie is bevallen !

Vanmiddag zag ik dat Mollie enorm aan het draaien was en net op het moment dat ik in de kooi ging kijken werd de eerste baby geboren. 10 minuten later werd de 2de geboren en deze kwam helemaal in het vlies ter wereld, ik heb snel het vliesje weggehaald van zijn neusje en gelukkig ging het daarna helemaal goed. Nummer 3 en 4 kwamen er snel achteraan. Mollie deed het super, ze was direct aan het schoonmaken. Het zijn 2 beertjes en 2 zeugjes. 


6-9

Mollie vliegt echt omhoog in haar gewicht, ze is ook enorm kribbig dus we kijken nu mee op de camera om te zien of er al wat gaat gebeuren.

We zien het gewicht van Juultje ook stijgen dus we verwachten dat zij ook zwanger is. 


5-9

Wow, in 1 dag 65 gram erbij, nu wordt het weer echt heel spannend. Vanavond gaat de camera er weer op... We houden haar in de gaten !


4-9

Mollie ziet er echt zo enorm dik en zwanger uit, terwijl haar gewicht nog niet heel erg om hoog is gegaan. Met nu een kleine 300 gram erbij verwachten we of elk moment een klein nestje of ze moet gewoon nog even. We horen nu de baby's knarsetanden dus ik vermoed dat het met een weekje wel raak zal zijn. Ze is wel enorm knuffelig en zit heerlijk bij je op schoot.


1-9

Mollie vind het heerlijk om lekker lui te liggen in haar zelfgegraven holletje. Ze draait net zo lang om een kuiltje te maken en lekker te gaan liggen. Grappig is dat haar zus precies hetzelfde deed toen zij zwanger was. Ze was weer wat aangekomen en de baby's zien en voelen we heel goed bewegen. Eind van de week gaat de camera er weer op. De baby's zouden op zijn vroegst al op 7 september kunnen komen. Op basis van haar gewichtstoename verwacht ik ze rond de 16de. Het wordt dus weer spannend!!


30-8

Gisteren is Daantje opgehaald, en daarom hebben we gisteren Charlie gezellig bij Mollie gezet in de bevalbak. Helaas accepteerde Mollie haar zus totaal niet en hebben we haar omgeruild voor haar moeder Juultje. Ook dit accepteerde ze niet dus hebben we haar daarna even alleen gelaten. Vandaag vonden we het toch zielig dus dan toch maar weer onze oma Lily naar binnen. Maar direct viel Mollie aan, nog nooit gezien dat er een cavia is die oma Lily aanviel, arme Lily schok en zelf ook heel duidelijk van. Dus oma eruit en we laten Mollie lekker rustig in haar eentje haar zwangerschap uitdragen. Nu ze weer alleen zit, is ze direct weer helemaal relax en rustig, dus daar zal ze gewoon behoefte aan hebben.


29-8

wow, 215gram al erbij, Mollie gaat zo hard omhoog. Ze zit nu lekker binnen in de bevalbak, nu nog even met Daan, die wordt zo opgehaald en dan zetten we een van haar vriendinnen erbij. Half september gaan we Juultje ook wegen om te kijken of zij ook zwanger is. Spannend!!! 


26-8

Wow, we voelen de baby's nu ineens al heel hard bewegen. Als Mollie op schoot zit voel ik de baby,s op mijn benen bewegen. Haar gewicht gaat ook aardig omhoog de afgelopen dagen. Ze is ook een stuk rustiger op schoot en vind het heerlijk om lekker te knuffelen .

22-8

Juh, we voelen de baby's bewegen bij Mollie, we verwachten dat ze nog een maand moet en rond 20 september zal gaan bevallen. Het wordt weer spannend. Mollie zit nu nog buiten met Daantje en Juultje. Daantje is gereserveerd en zal binnenkort weg gaan, dan halen we Mollie en Juultje naar binnen en verhuizen de mannen Olaf en Sjors die nu binnen zitten naar buiten. 


18-8

We zien het gewicht van Mollie omhoog gaan, en ze lijkt ook echt rustiger te zijn dan ze normaal is. Dit kan ook zijn omdat ze nu lekker samen met Daan zit en niet tussen alle andere dames waar ze voor haar plekje moet strijden. We verwachten dat ze inmiddels wel zwanger is maar hoever is nog even afwachten tot we de baby's gaan voelen. 


30-6

Vandaag is onze prachtige Mollie bij Daantje  geplaatst. Wij verwachten in september haar nestje. Op deze pagina lees je alles over onze Mollie, de zwangerschap en de baby's.